Lastebilkraner

Vi har et bredt utvalg lastebilkraner som vi benytter under transport

Kranene har ulik lengde og løfteevne, slik at vi kan løfte og transportere de fleste typer maskiner og utstyr for industrien.

Lastebilkraner til transport for industrien

Kranene våre gjør at vi er i stand til å transportere både liten og mer omfattende last. Vi har kraner fra 29 Tm og opp til 110 Tm, med ulik lengde på planet og mulighet for å trekke henger. Kranene bruker vi mye til kjøring av transformatorer for el-entrepenører, brakker og transport av maskinelt utstyr. Samtidig har vi kapasitet til å bytte, transportere og montere blant annet lodd og understell til større anleggsmaskiner. 

Vi kan også stille med minikran og sjåfør til oppdrag der plassen er begrenset. Dette er et praktisk, fleksibelt og håndterlig alternativ til lift eller liten lastebilkran. Ved oppdrag som stiller spesielle krav til kraner kan vi skaffe det meste gjennom våre gode og erfarne samarbeidspartnere.  

Mye erfaring med varsom transport

I tillegg til transport av mer tradisjonell last, har vi mye erfaring med spesialfrakt der lasten krever varsom håndtering. Med både mekanisk verksted og vårt mobile sveiseverksted kan vi produsere innretninger for sikring av last, og sørge for forsvarlig frakt og montering. 

Våre ansatte er blant de beste på sine felt og har mye erfaring med kompliserte og ømfintlige løft. Vi er gode på alt som krever høy presisjon, og er stolte av å ha en stab med dyktige fagfolk med god hånd og stolthet for yrket sitt. En av våre fremste styrker er at vi er løsningsorienterte og evner å se løsninger på de fleste utfordringer. 

Har du behov for transport av stort og smått innenfor industrien vil vi gjerne at du tar kontakt. Vi gir deg et godt tilbud!

Våre lastebilkraner:

29 Tm: 

- 25 meter lang kran 

- 6.5 meter lang plan 12 tonn lasteevne 

- mulighet for å trekke henger

45 Tm:

- 28 meter lang kran 

- 6.5 meter lang plan 8 tonn lasteevne 

- mulighet for å trekke henger

66 Tm: 

- 28 meter lang kran 

- 6.5 meter lang plan 11 tonn lasteevne 

- mulighet for å trekke henger

80 Tm: 

- 28 meter lang kran 

- 6.5 meter lang plan 7 tonn lasteevne 

- mulighet for å trekke henger

95 Tm: 

- 33 meter lang kran 

- 6,5 meter lang plan 6 tonn lasteevne 

- mulighet for å trekke henger

110 Tm: 

- 19 meter lang kran 

- 11 meter lang plan 14 tonn lasteevne 

- kan trekkes ut til 17 meter