Tjenester

Helelektrisk maskinpark

I en tid hvor miljøvennlige løsninger blir stadig mer essensielle, tar vi et stort skritt fremover med vår nye, innovative helelektriske maskinpark. Denne maskinparken er en banebrytende utvikling i bransjen, og setter en ny standard for miljøvennlig, utslippsfri og effektiv tungtransport.

Utslippsfri kranbiltransport

Maskinparken består blant annet av elektriske kranbiler utstyrt med en 54tm Fassi-kran med jibb, som er i stand til å håndtere en rekke oppgaver – fra å flytte moduler til å løfte andre tyngre kolli. Dette er en av de største utslippsfrie og helelektriske kranbilene på markedet. Vi tilbyr også større kranbiler som kan kobles til eget strømaggregat for enda mer miljøvennlig drift.

Utslippsfri krokbiltransport

I maskinparken har vi også 4-aksla krokbiler som kommer med en rekke funksjoner for å imøtekomme ulike behov. Krokbilene har et 23tm kranflak, et trommelflak, samt både åpne og lukkede maskinflak tilpasset maskintransport. For å dekke et bredt spekter av transportbehov, inkluderer tilbudet også krokcontainere for transport av masser og renovasjon, samt ADR-kjøring for farlig gods.

elektrisk krokbil

Spør oss om vårt helelektriske tilbud

Kran- og krokbilene i vår helelektriske maskinpark leveres hovedsakelig i Stor-Oslo området, fra Hamar til Drammen. For å lære mer om våre helelektriske løsninger og hvordan de kan passe inn i ditt prosjekt, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi leverer også offentlige anbud, selvstendig og som underleverandører.

Spør oss om vårt helelektriske tilbud her

 

logoer for fair transport, nlf og statens vegvesen