Krokbil

Krokbilen er vår aller mest allsidige lastebil.

Vi bruker krokbil til transport av ulike typer last og for å utføre oppdrag av ulik karakter. På bilen kan det monteres forskjellige flak etter hva oppdraget krever. Dette gjør krokbilen svært anvendelig.

Maskinflak

Maskinflaket benyttes blant annet til transport av alle typer selvgående maskiner. Vi bruker krokbil med maskinflak for sikker transport av blant annet gravere og lifter. 

Trommelflak

Vi kan stille med selvkonstruert trommelflak med kapasitet for opptil tre K26 (2,6 tonns) tromler. Trommelflaket muliggjør effektiv trekking av kabler. Fordi det lar deg trekke tre kabler samtidig, kan du mer enn halvere trekketiden på kablene og optimalisere effektivitet og fremdrift. 

Kranflak

Vi har kranflak på 23 Tm, som er perfekt til løfting av mellomstore kolli. Kranflaket brukes ved transport av ulike materialer. Vi stiller med pallegafler og annet nødvendig utstyr ved behov.

Containerflak

Lastebil med påmontert containerflak egner seg godt for plassering ute der avfall skal kastes og kjøres bort. Våre containerflak brukes blant annet mye til kjøring av saneringsavfall.

Har du behov for transport?

Ask Industrimontasje er blant de foretrukne leverandørene av transport- og fraktløsninger for industrien. Vi har en bred bil- og utstyrspark, og løsningsorienterte medarbeidere som tar alle utfordringer på strak arm. Har du industrielt utstyr du ønsker at fraktes med krokbil? Ta kontakt med oss, så sørger vi for trygg og effektiv transport.