Servicebiler

For rask utrykning ved driftsstans.

Driftsstans er aldri optimalt

Likevel skjer det fra tid til annen. Opplever du driftsstans vil våre velutstyrte servicebiler være raskt på plass. Alle våre mekanikere er satt opp med egne servicebiler og de er utstyrt med alt nødvendig håndverktøy. På mange måter er våre servicebiler satt opp som et mekanisk verksted på hjul - klar til din disposisjon.

Har du driftsstans? Ta kontakt med oss umiddelbart her.

Stans i driften kan bli kostbart

Driftsstans i industriproduksjon er ødeleggende på mange måter. I tillegg til å betale lønn til ansatte som ikke kan jobbe, får man ikke produktene sine ut til markedet. Hvis man i tillegg opplever driftsstans rundt sesonger kan resultatet bli at man taper mange penger i tillegg til markedsandeler.

Dette kan igjen føre til at man mister anseelse og omdømme hos sine kunder, noe som konkurrentene dine kan benytte til sin fordel. I tillegg til de åpenbare kostnadene ved driftsstans er det mange skjulte kostnader å ta hensyn til. Resultatet av en driftsstans fører ofte til svært alvorlige konsekvenser. 

Bestill service- og vedlikeholdsavtale hos oss

Effektivitet og lønnsomhet er viktig i markedet. Ask Industrimontasje AS tilbyr service og vedlikeholdsavtaler for våre kunder slik at man reduserer risikoen for at driftsstans oppstår. Skulle driftsstans likevel oppstå er våre velutstyrte servicebiler raskt på plass.

Ta kontakt for gjennomgang av din bedrifts vedlikeholdsrutiner, vi gir deg et uforpliktende tilbud.