Maskinflytting

Ask Industrimontasje AS tilbyr maskinflytting og montering/demontering av maskiner

For å kunne tilby tjenester av høyeste kvalitet har vi investert i en moderne og kraftig maskinpark som bidrar til en høyere sikkerhet ved maskinflytting. Derfor kan vi dekke det meste av dine krav og behov.

Har du maskiner som krever spesialflytting fra prosjekt til prosjekt? Vi utfører transportoppdrag i hele Norge, men også internasjonalt.

Vi merker og flytter store maskiner

Ved tung maskinflytting er det nødvendig å utarbeide og merke alle typer transportdokumenter om det skal være korrekt flytting.

Oppdatert på internasjonalt regelverk

Vi er alltid oppdatert på de gjeldende regelverk og restriksjoner for nasjonal og internasjonal handel og transport, og derfor kan vi også være behjelpelige med korrekt dokumentasjon til maskinflyttingen.

Våre fagfolk og sjåfører er dedikerte og motiverte folk med erfaring fra maskinflytting, og sørger for en pålitelig og fleksibel løsning tilpasset dine behov, uansett hvor langt du ønsker å flytte maskinene.

Hør gjerne med oss om vedlikeholds- og serviceavtaler

For å unngå driftsstans tilbyr vi også service- og vedlikeholdsavtaler på maskiner. Disse avtalene kan skreddersys etter behov.

Ønsker du mer informasjon om maskinflytting eller vil du ha et uforpliktende tilbud, er det bare å ta kontakt med Ask Industrimontasje AS.

Trenger du hjelp med å flytte industrimaskiner?

Store maskiner er ofte vanskelige å frakte, det kreves en spesiell maskinpark og kompetanse for å gjennomføre selve flyttingen. Det har vi.

Vi flytter industrimaskiner i hele Norge, og utlandet

Er det snakk om store eller små maskiner? Vi kan flytte det meste, alt fra mindre maskiner til store dampkjeler. Uansett hvor i landet du skulle ha behov for vår tjeneste, vi kan hjelpe deg. Det finnes ingen geografiske begrensninger på hvor vi utfører våre oppdrag, og vi utfører ofte flytting av store maskiner til hele Norge og til utlandet.

Service- og vedlikeholdsavtaler

I tillegg til flytting og montering/demontering tilbyr vi også service- og vedlikeholdsavtaler for våre kunder. Disse avtalene kan skreddersys etter deres behov.

Faglig sterkt miljø

Vi hjelper deg med det meste innenfor industrimaskiner, uansett om det er snakk om flytting, montering, demontering eller service. På vår avdeling i Gjerdrum har vi samlet sammen et bredt sammensatt faglig miljø som består av blant annet automasjonsmekanikere, mekanikere og sveisere. Derfor kan du være sikker på at vi bistå når det gjelder.

Vil du ha mer informasjon om flytting av industrimaskiner er det bare å ta kontakt med Ask Industrimontasje AS.