Industrimontasje

Montering og demontering av maskiner til industrien er et av våre fokusområder

I tillegg sørger vi for selve transporten og oppbevaring av ekstra maskindeler hvis det skulle bli nødvendig. Ask Industrimontasje AS har både egen montasjeavdeling , lageravdeling og transportavdeling .

Ask Industrimontasje AS tilbyr hele produktspekteret fra demontering/montering og transport av enkeltmaskiner til komplette anlegg, både nasjonalt og internasjonalt. Våre biler har alt fra 21Tm til 110 tm kraner som gjør oss i stand til å håndtere de fleste oppdrag.

I tillegg består Ask Industrimontasje AS av et bredt sammensatt faglig miljø med dyktige fagfolk.

Vi har svært kompetente medarbeidere som består av automasjonsmekanikere, mekanikere og sveisere. Ved særskilt behov har vi gode samarbeidspartnere som vi leier inn kompetanse fra.

Alle disse momentene sørger for at Ask Industrimontasje AS leverer komplette løsninger til industrien i Norge når det gjelder demontering, montering og flytting av maskiner for industrien.

Vi påtar oss komplette flyttinger av maskiner og industrideler for norsk industri. Vi benytter i all hovedsak våre egne medarbeidere og vårt eget utstyr. Ved behov bringer vi inn samarbeidspartnere som rørlegger, elektriker og ellers den kompetanse som måtte kreves. 

Vi har ingen geografisk begrensing på hvor vi kan utføre arbeider.

Driftstans - Effektivitet og lønnsomhet

Effektivitet og lønnsomhet er viktig i dagens internasjonale marked.

Ask Industrimontasje AS tilbyr også service og vedlikeholdsavtaler for våre kunder. Avtalene kan skreddersys etter kundens behov. Vi har et stort antall kunder som benytter oss ved planlagte arbeider, ved sykdom eller ved forhold som tilsier et ekstra behov for vår kompetanse.

Kontakt Ask Industrimontasje AS for gjennomgang av din bedrifts vedlikeholdsrutiner , vi gir deg et uforpliktende tilbud.