Service og vedlikehold av Frank rengjøringsmaskiner

Frank rengjøringsmaskiner

Ask industrimontasje AS har ansvaret for service og vedlikehold på Frank Rengjøringsmaskiner i Oslo, Akershus, Hamar og omegn. Sommeren 2009 inngikk vi en samarbeidsavtale med Aasland Teknikk om å ha hovedansvaret for deres maskiner på Østlandsområdet.

Trenger du service eller har du problemer med ditt anlegg, ring oss på tlf 63 93 80 90 eller 916 54 844.

Eget delelager og servicebil

Som en del av av samarbeidsavtalen med Aaland Teknikk om at Ask Industrimontasje AS skal ha ansvaret for service og vedlikehold på Frank Rengjøringsmaskiner har vi opprettet et eget delelager. Det betyr at vi raskt kan hjelpe deg i gang igjen hvis driftsstansen skyldes utslitte eller ødelagte deler. 

Driftsstans koster penger og skal ikke skje. Likevel skjer det fra tid til annen. Skulle driftstans oppstå kan vår velutstyrte servicebil raskt være på plass. Våre mekanikere som har ansvaret for service og vedlikehold på Frank Rengjøringsmaskiner har opplæring i nettopp dette systemet. 

På mange måter er vår servicebil satt opp som et mekanisk verksted på hjul. 

Trenger du service eller har du problemer med ditt anlegg, ring oss på tlf 63 93 80 90 eller 916 54 844.

Frank Rengjøringsmaskiner - størst på selvvask

Aasland Teknikk er størst på selvvask i Norge og det legges stadig til nye stasjoner på listen over vaskeanlegg. Her finner du listen som viser hvor du finner anlegg.