Hans Ask Eiendom AS


Hans Ask Eiendom AS ble stiftet i 2008 i forbindelse med at Ask Industrimontasje AS flyttet lokasjon fra Stabburet på den tids adresse, Nannestadveien, til Hellenvegen 1.

Vår visjon er å skape et kontormiljø som inspirer til nettverksbygging innad i bygget, som igjen har en positiv innvirkning på miljøet som helhet. Selskapets mål er å være innovative med tanke på struktur og fasiliteter. Håpet er at dette kan bidra til at våre lokaler er attraktive for bedrifter med samme driftsvisjoner.

Leie av minilager

Vi tilbyr utleie av tempererte minilager i Hellenvegen 1 i Gjerdrum kommune. Her er det mange muligheter for deg som kunde!

Lagerbodene er fra 4 m² til 10 m² og ligger i et nytt bygg der det er godt med ventilasjon og isolering, noe som sørger for at gradene aldri går under 0 grader. Fremkommeligheten til lagerbodene er god, der det er store dører for praktisk fremkomst med store gjenstander, i tillegg til at det er god plass til oppstilling av flyttebiler, hengere og lignende utenfor.

Det er god sikkerhet av minilagrene, der bygget har adgangskontroll og overvåkes av Verisure. Samtidig har du som kunde tilgang til lagerboden hele døgnet. For å forhindre skadedyr i lagrene, har vi også en avtale med skadedyrfirma som kommer på månedlige kontroller av skjeggkre, sølvkre og gnagere. Per i dag har det ikke vært et problem med skadedyr i våre lagre.

Hva kan vi bidra med for deg og din bedrift? Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for en uforpliktende samtale.