Sveisearbeider

Ask Industrimontasje har kompetansen og utstyret til å utføre sveisearbeider for våre kunder.

Vi er en fleksibel og helhetlig leverandør innenfor industrien, og leverer komplette løsninger for montasje, frakt og lagring av maskinelt utstyr. Vi har et eget mekanisk verksted der mye av vår småproduksjon foregår. I tillegg har vi oppgradert utstyrsparken med et mobilt sveiseverksted i en skapbil, for å kunne ta sveisejobber også ute hos kundene. 

Produksjon, reparasjon og vedlikehold av anleggsutstyr

Vi kan utføre det aller meste innen sveisearbeider. Vi sveiser mye i forbindelse med reparasjoner og vedlikehold av mindre stålkonstruksjoner, anleggsmaskiner og maskinelt utstyr. Ofte er det også behov for sveising når bedrifter flytter lokaler, og da har vi kompetansen og utstyret internt. 

Vi kan også produsere nye konstruksjoner når det er behov for det. Vi kan produsere reservedeler for kundene våre på kort varsel, slik at de slipper unødvendig nedetid. Under transport kan vi også produsere nødvendige innretninger for sikring av lasten. 

Kompetente sveisere med oppdatert sveisesertifikat

Blant våre dyktige medarbeidere har vi flere kompetente sveisere med oppdatert og godkjent sveisesertifikat. Alle som jobber hos oss har bred erfaring innenfor bygg og anlegg. Vi er kreative og løsningsorienterte, og klarer å løse de aller fleste utfordringene kundene våre har.

Vi legger vår stolthet i å være innovative og nytenkende. Derfor er vi ikke fremmed for å prøve nye løsninger og være nyskapende i produksjonen. 

Full fleksibilitet med mobilt sveiseverksted

I tillegg til å utføre sveisearbeider i vårt mekaniske verksted, har vi også et fullverdig mobilt sveiseverksted som vi kan flytte ut til kundene våre. Dette gjør oss til en veldig fleksibel leverandør innen industrimontasje. Alle oppgaver som kan utføres i et fast verksted, kan vi også gjøre i det mobile verkstedet. 

Det mobile sveiseverkstedet er ideelt når det er vanskelig å ta med jobben til oss. Da er vi heller fleksible og møter deg der du er.

Les mer om fordelene med det mobile sveiseverkstedet vårt her.

Har du en sveisejobb til oss?

Vi har høy arbeidskapasitet og er alltid klare for å ta imot nye oppdrag. Enten du trenger deler til en eksisterende maskin eller har en transportjobb som krever sveising, er det bare å ta kontakt. Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud.