Mekanisk verksted

Ta kontakt med oss, og vi skal kunne gi deg en forhåndsavtalt pris på din forespørsel.

Mekanisk verksted

Ask Industrimontasje AS har starte opp et mekanisk verksted. Her har vi utstyr som dreiebenker, fresemaskiner, platesaks, plateknekke og mobilt sveiseverksted. Vi har i dag allerede et bredt sammensatt faglig miljø med mekanikere og sveisere som gjør at vi leverer komplette løsninger til alle våre kunder.

 

Vi kan bistå med maskinering, sveising og montasje av maskiner

Ved å ha vårt eget mekaniske verksted kan vi raskere hjelpe deg når problemet melder seg. Dersom det er vanskelig å få tak i deler kan vi lage reservedeler inntil disse er på plass. Våre tjenester kommer i stor grad til å bestå av maskinering, sveising og montasje av maskiner for industrien.

Vi produserer deler og reservedeler på kort varsel

Vi maskinerer i de fleste materialer som stål og andre metaller i vårt eget mekaniske verksted. Ideen bak verkstedet vårt er å kunne hjelpe deg med «småproduksjon». Vi skal kunne bistå når behovet er der, med å produsere og montere ødelagte deler på kort varsel. Eksempelvis om du på kort varsel trenger en aksel på grunnet stans på anlegg. Dermed vil vi sørger for at det blir minst mulig nedetid.

Avtale om service og vedlikehold

Effektivitet og lønnsomhet er viktig i markedet. Dette gjelder særlig i et internasjonalt marked hvor konkurransen er beinhard. Med eget mekaniske verksted blir vi stand til å tilby enda bedre service- og vedlikeholdsavtaler for våre kunder. Servicavtalen kan skreddersys etter dine behov.

På vårt verksted er ingen jobb for liten. Kontakt oss i dag!