Mobilt sveiseverksted

Vi har nå mulighet til å reise ut dit hvor arbeidsoppgaven måtte befinne seg, dette være konstruksjonsarbeider, reparasjonsarbeider, ombygging, utbedring eller annet.


Har du behov for sveisearbeid? Kontakt oss her for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.


Komplett sveiseverksted


Det er vår nye skapbil som utgjør vårt nye sveiseverksted. Verkstedet er komplett med alt av nødvendig utstyr og bilen tar seg frem til de aller fleste lokasjoner. For å kunne utføre arbeider alle steder hvor det måtte være behov er verksted selvforsynt med strøm for både sveising, luftkompressor, osv.


Nødvendig utstyr og kompetanse


Mannskapet som betjener sveisebilen har alle nødvendige og påkrevde sertifikater for å utføre sveisearbeid. De har sertifikater for alle typer sveiseoppgaver og kompetansebevis for lift, arbeid i høyden, varme arbeider, gaffeltruck og traverskran, osv.


Hvorfor et mobilt sveiseverksted?


Behovet for sveisearbeider kan være nesten hvor og når som helst. Det er imidlertid ikke alltid slik at det er mulig eller hensiktsmessig å få arbeidet utført i et verksted. Da må verkstedet kunne komme til deg.


Med vår sveisebil kan vi nå deg nesten hvor som helst, uavhengig av om du skulle ha behov for sveisearbeid på toppen av et fjell i Jotunheimen eller nede ved vannkanten på Sørlandet. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss, så kommer vi med sveisebilen full av nødvendig sveise/skjære utsyr, strøm, arbeidslys og kompetent mannskap.


Kontakt oss for mer informasjon


Vil du vite mer om vår nye sveisebil? Kontakt oss gjerne her for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.

Person utøver sveisearbeid