Maskinflytting

Ask Industrimontasje AS tilbyr maskinflytting og montering/demontering av maskiner.

For å kunne tilby tjenester av høyeste kvalitet har vi investert i en moderne og kraftig maskinpark som bidrar til en høyere sikkerhet ved maskinflytting. Derfor kan vi dekke det meste av dine krav og behov.

Har du maskiner som krever spesialflytting fra prosjekt til prosjekt? Vi utfører transportoppdrag i hele Norge, men også internasjonalt.


Vi merker og flytter store maskiner

Ved tung maskinflytting er det nødvendig å utarbeide og merke alle typer transportdokumenter om det skal være korrekt flytting.


Oppdatert på internasjonalt regelverk

Vi er alltid oppdatert på de gjeldende regelverk og restriksjoner for nasjonal og internasjonal handel og transport, og derfor kan vi også være behjelpelige med korrekt dokumentasjon til maskinflyttingen.

Våre fagfolk og sjåfører er dedikerte og motiverte folk med erfaring fra maskinflytting, og sørger for en pålitelig og fleksibel løsning tilpasset dine behov, uansett hvor langt du ønsker å flytte maskinene.


Hør gjerne med oss om vedlikeholds- og serviceavtaler

For å unngå driftsstans tilbyr vi også service- og vedlikeholdsavtaler på maskiner. Disse avtalene kan skreddersys etter behov.

Ønsker du mer informasjon om maskinflytting eller vil du ha et uforpliktende tilbud, er det bare å ta kontakt med Ask Industrimontasje AS.