lastebiler fra ask industri

Bredt transporttilbud fra Ask Industrimontasje

Ask Industrimontasje leverer et bredt transporttilbud, med en rekke ulike kjøretøy for alle typer oppdrag.

Uansett om du trenger å frakte vanlig kolli eller har behov for tilrettelagt frakt for spesiallast kan vi hjelpe deg. Vårt transporttilbud er for både privatkunder og bedrifter, uansett bransje eller sektor. 

Vi kan bistå både med demontering, selve frakten og monteringen av både hele anlegg eller store maskiner. Dersom du er usikker på hvordan du skal få fraktet ditt utstyr, kan vi utarbeide tilpassede løsninger slik at frakten din kommer frem trygt og enkelt. 

Her kan du lese mer om vårt generelle transporttilbud.

Moderne maskinpark og kjøretøy

Hos Ask Industrimontasje er vi opptatt av å alltid holde tritt med utviklingen og teknologien innen moderne kjøretøy, og skifter stadig ut kjøretøy eller moderniserer utstyret vårt. Vår maskinpark består av moderne biler med effektive motorer, som alltid holder forskriftsmessige standarder. Majoriteten av våre tungekjøretøy har Euro 6 motor. 

Vi har en rekke ulike kjøretøy for forskjellige typer arbeid og behov. Vi kan blant annet tilby frakt og lasting med:

  • Lastebilkran
  • Semitrailer
  • Kransemi
  • Skapbil

Vi har kranbiler som opereres med strøm, og tilhengere for frakt av lange, tunge og brede kolli. Vi har maskinhenger med så stor kapasitet at ingen andre i bransjen kan konkurrere med oss, hvor vi kan frakte last på 18 meters lengde.

I tillegg kan vi stille med trucker med forskjellig løfteevne og kraner, slik at vi enkelt kan laste ved vårt lagerområde. Dersom du behøver lagring av utfordrende og stor last, er vi behjelpelig med både transport til og fra lageret vårt, og lastingen av frakten. 

Vi har kompetanse på tungtransport, les mer her. 

Spesialtransport tilrettelagt lastens behov

Ved behov for frakt av kolli som er svært stort, bredt eller langt – har vi henger og lastebiler som har allsidig kapasitet. I mange tilfeller er det heller ikke nødvendig med demontering, da vi kan frakte hele lasten slik den er fordi vi har tilpasningsdyktig spesialutstyr tilgjengelig. Hos vårt verksted produserer vi gjerne rammer og sikringer til din last, slik at den er trygg under frakt. Med rammer kan vi stive opp lasten, og transportsikre den. Dette er nødvendig hvis skjøre maskiner og utstyr skal fraktes. Ofte er det dermed ikke behov for demontering, og frakten kan enkelt lastes på og av som én enhet. 

Vi har blant annet fraktet hele husmoduler, små bygninger, verksted, togskinner, takstoler og rørsystemer i stor størrelse for ulike kunder. Hvis du er usikker på om vi kan frakte din spesiallast, må du gjerne kontakte oss – så finner vi ut sammen om vi kan hjelpe deg.

Les mer om vår semitransport her.

Transport uansett bransje, bedrift eller behov

Vi tilbyr transport både for privatkunder og bedrifter, og tar alle typer oppdrag. Hvis du behøver å få fraktet kolli med tilrettelegging kan vi tilby tilpasset transport. 

Transporttilbudet vårt omfatter både oppdrag i Norge og internasjonal transport. Vi har erfaring og kompetanse til å både demontere, flytte og montere last utenfor Norge. Ask Industrimontasje kan også hjelpe med papirarbeidet som følger med internasjonal transport, slik at du er sikker på at alle gjeldende regler og bestemmelser følges slik de skal. 

Les om våre skapbiler her.

Her kan du lese mer om våre lastebilkraner.

Ta kontakt for et transporttilbud tilrettelagt deg og din frakt

Ask Industrimontasje legger gjerne opp tilrettelagte frakttilbud, og vi strekker oss alltid langt for å utarbeide tilbud som passer deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby deg!

0 0
Feed