logo for Ask industrimontasje på firmabil

Bransjens beste industrimontasje

Industrimontasje er vårt primærarbeid. Ingen andre i markedet kan konkurrere med oss når det gjelder montering og frakt for industrien.

Vår erfaring strekker seg fra montering og flytting av alt fra skjøre maskiner, til store produksjonslinjer og lokaler. Vi har kompetansen og fagkunnskapen for å få ting fra A til Å, uansett størrelse, lengde, høyde eller spesielle behov.

Vår stab består av dyktige industrimekanikere og sjåfører, og vi har gode samarbeidspartnere som kan hentes inn ved behov i spesielle tilfeller ved demontering og frakt.

Hva innebærer industrimontasje?

Industrimontasje innebærer demontering, frakt og montering av ulike typer installasjoner og maskiner for industrien. Dette kan være flytting av maskiner, utstyr eller frakt av hele bygninger eller lokaler. 

Gjennom mange år i bransjen har vi ekspandert vårt tilbud, og i dag tilbyr vi også industrimontasje for mange andre typer behov og gjenstander utenfor selve industrien. Med dyktige fagfolk, kjøretøy med stor kapasitet og mulighet for tilpasning av sikkerhetsutstyr kan vi frakte alle slags installasjoner trygt og sikkert. 

Les mer om vår kompetanse på maskinflytting her.

Industrimontasje: tjeneste for alle bransjer og behov

Eksempler på hva vi kan demontere, frakte og montere:

  • Hele produksjonslinjer med alt tilhørende utstyr
  • Store og små maskiner med behov for tilrettelegging
  • Hus, lokaler og andre bygninger
  • Utstillingsinstallasjoner
  • Kunstinstallasjoner

Les mer om industrimontasje her.

Erfaring, kompetanse og fagkunnskap

Ask Industrimontasje tilbyr et bredt utvalg av tjenester for industrien som er i særklasse i Norge, med demontering, montering, transport og vedlikehold av maskiner for industrien. Med vår lange erfaring kan vi ta oppdrag uansett hva som skal fraktes, og vi tilpasser og sikrer gjerne lastingen med egenproduserte sikkerhetsinstallasjoner.

Vi kan tilpasse rammer og sikringer for lasten, og utvikler i samarbeid med deg som kunde en plan for demontering og montering som ivaretar lasten din. 

Den perfekte partner for bedrifter i ekspansjon og fornyelse

Vi samarbeider om demontering, frakt og montering med alle typer bedrifter. Vår industrimontasje er spesielt gunstig for bedrifter og organisasjoner i vekst, ekspansjon og fornyelse, da vi er rustet til å hjelpe til i en slik omstendig prosess. Ved behov for å flytte hele produksjonslokaler og -linjer, eller frakte skjørt utstyr og maskiner – så har vi ekspertisen til å sørge for at frakten utføres sikkert. Skal du fornye maskinparken din, eller flytte produksjonslinjer? Ved å benytte Ask Industrimontasje er det ikke noe problem å investere i og installere nye maskiner, eller flytte til større lokaler – vi gjør flyttingen effektiv og sørger for å få fram all last sikkert. Ofte er det heller ikke nødvendig med demontering, da vi har kapasitet til å flytte hele, monterte gjenstander i én omgang.

Behøver du fleksibel frakt og flytting?

Ask Industrimontasje er unike i bransjen på grunn av vår erfaring og kompetanse. Vi tar oppdrag uansett størrelse og utstrekning, med kjøretøy og utstyr som gjør oss i stand til å tilrettelegge for unike behov og spesielle fraktbetingelser. Behøver du tilrettelagt og fleksibel industrimontasje? Nøl ikke med å kontakte oss for et tilbud på frakt og montering.

0
Feed